..vrátil bych se ....

..vrátil bych se ....

Anotace: vzpomínka

Vrátil bych se klidně pár let zpátky
Když lidi měli pro umění cit
Kdy rebelům cpaly hlavy do oprátky
A slovo ostřejší je než ten břit
Proč bojíme se psát to lidské klišé
I když máme ho tak moc rádi
Proč musíme psát ve tmě a přitom tiše
I když nabízí nám svoje vnady

Verše byly na začátku
Úspěch měli vždy a všude
Zkusme nemyslet jen na oprátku
Nějak bylo, nějak bude
Pod kamenem brouk se svíjí
Nemá domov, nemá nic
V hospodě už všichni pijí
A recitují z plných plic

…….
Autor jarokurucz, 21.06.2010
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jaro, zkus tam dát do tohodle refrén !!! je to pěkný... a mám na to melodii...

22.06.2010 22:49:00 | patrikus

taky ráda vzpomínám :-) ...vítám Tě na Literu :-)

22.06.2010 00:51:00 | Házté

...děkuji za uvítání a pozdravuji všechny písmenkáře ... :-)

21.06.2010 14:20:00 | jarokurucz

Vítám Tě!

21.06.2010 13:48:00 | labuť

Vítám Tě!

21.06.2010 13:48:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí