...máma ...

...máma ...

Anotace: pro mámu ...

......
jak říct mám tě rád a za ruku tě držet?
jak pochopit, že jsi jediná?
jak objímat tě v pokoře a v kleče?
jak uchopit tě, když už se to nedá?
jak pohladit tvoje krásné tváře
jak být doma včas
jak naplnit vyschlé kalamáře
jak nemít a mít čas?


najednou jseš tak daleko
tak navždy a tak vzdálená
v uších zní mi nabucco
naše láska není spálena
držíš pevně syna v náručí
i když už tu nejsi
a pak on ti cestu poručí
chybíš mámo, kde jsi?


naše těla byly jedno
dalas život, co chci víc?
moje duše měla bělmo
tolik toho chtěl jsem říct
odplouváš a nevrátiš se
za námi a za synem
nechápal a omlouvám se
každou nocí,každým dnem
Autor jarokurucz, 21.06.2010
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: Házté, Květka Š., Sweet KiWi, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí