Sonáta srdce

Sonáta srdce

Anotace: asi nejkratší, co jsem kdy napsala:)

Záchvěv niterného kouta,
vibrace ke konečkům řas,
vlnka jemných houslí poutá,
smyčec srdce rozevřel-
-odkryl paletu tamějších krás.

Až do rozutíkaných končin
naříkajících úd píseň,
kam až dopluje, skončí,
jen zůstane pod povrchem,
dlouhý táhlý sten.

Možná ten ladný tón viola
s láskou, teplem, míti rád,
zatím jen bloudí, volá,
vysvobození hledá, však zbývá jen
hlubokými akordy se prodírat,
slzy si stírat.
Autor Jiná, 21.06.2010
Přečteno 268x
Tipy 14
Poslední tipující: Čoki, JohnyD., Radek.oslov.Šafárik, Niky88, Psavec, Šerák, CULIKATÁ, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí