Bouře

Bouře

Anotace: Královna bouře

Sním a přesto bdím,
v letním dešti a krajem černobílým.
procházím,
zhaslá, shrbená postavička,
krutě se smějící zamilovaným.

Jedovatost odráží mé zašedlé zraky,
kalné, jako zdrclý hrnek mlíka,
při bouřce nasedám na vodyplné mraky,
na kterých jak na velbloudech,
projíždím Káhirou jménem bouře.

Moje ego obrazy jsou v blesku,
moje hudba v hromu,
duše zamčená v temné modři,
snů, nesplněných přání, stesku,
zahnaného do rohu.

Toulám se ve světech, budoucích,
minulých i v časoprázdnu,
jsem vaší matkou,dcerou,milenkou,
i velitelka vojska nevědoucích,
co zraňují zanícenou myšlenkou.
Autor Boudicca, 21.06.2010
Přečteno 366x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Dota Slunská, Mbonita, Niky88, jethullfan, CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí