Rybička

Rybička

Anotace: Leničky "Rybičky" to bude písnička.Je smutná, že by měla být dospělá, ale ještě se jí moc nechce.Tak snad jí dodá nějakou pěknou melodii a hezky nazpívá.A třeba se bude líbit i vám.Mě nějak ty písně začaly bavit skládat....

Kdybych tak někdy chytla,
zlatou,malou rybu,
chtěla bych být dost chytrá,
a neudělat tu chybu.

Že kdyby přání tři,
výměnou za svobodu dala,
aby nebyli lidé zlí,
snad bych si opravdu přála.



Tak se vyhni rybičko,
té, co ještě hledá cestu,
nebo počkej ještě maličko,
než ještě kousek vyrostu.


Až poznám velký svět,
s jeho radostí i bolestmi,
možná pustím tě zpět,
jen za kousek štěstí.

Třeba bych chtěla jen,
někam se chvíli schovat,
prožít si krásný sen,
aby neublížily mi slova.


Tak se vyhni rybičko,
té, co ještě hledá cestu,
nebo počkej ještě maličko,
než ještě kousek vyrostu.


Skromnost má mě zdobit,
či mám odvahy si dodat,
ryby neměla bych lovit,
jejich domovem je příroda.

Pomůže mi cestu najít,
když nevím kam se dát,
zůstat malou potají,
dospělou měla bych být snad.


Tak se vyhni rybičko,
té, co ještě hledá cestu,
nebo počkej ještě maličko,
než ještě kousek vyrostu.


Ryby co plní přání,
asi nikde neplavou,
dětství mi zázrak neuchrání,
žiju s krásnou představou.


Tak se vyhni rybičko,
té, co ještě hledá cestu,
nebo počkej ještě maličko,
než ještě kousek vyrostu.
Autor Madanik, 21.06.2010
Přečteno 339x
Tipy 5
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Niky88, Květka Š., Monica.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí