Klaun a Smrt

Klaun a Smrt

Anotace: ...nevím, jestli je to o smrti, anebo o životě, ....vždyť jedno bez druhého neexistuje ..... slova v závorkách jsou jako jiné slovní řešení řešení ....

Klaun a Smrt


Nasadí si masku smíchu
Svoji kůži na trh nese
Kdysi v páteři měl(a) míchu
Zbyla po ní jen (smutná) recese
Nasadí si masku smíchu
Která přináší jen deprese
Ztratila se kniha hříchů
Zbyla po ní jen (smutná) recese
Co ty na to řekneš mnichu?
Smích se smrtí asi se nesnese

Klaun se smrtí v očích
Tančí valčík poslední
Smrt s klaunem se točí
I v hodinu polední
Chutná jim mladé srnčí
Pak mu říká – poklekni
Dost smíchu, teď už stačí
Svoji duši lehce přilehni
Klaun se smrtí v očích
Dotančil tanec poslední
Smrt s klaunem se točí
Pak má pauzu polední.
Autor jarokurucz, 22.06.2010
Přečteno 294x
Tipy 8
Poslední tipující: patrikus, Trystan ap Tallwch, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Niky88
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přijde čas, kdy toto zhudebním a nahraji... musí se to však poupravit, ale to až bude dokončené podzimní CD

22.06.2010 22:47:00 | patrikus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí