Svědomí

Svědomí

Anotace: ...

Natíráš si máslo chlebem
Penicilín plníš jedem
Rozčílí tě každý kretén
Jih nepleteš si se severem

V zámku ten tvůj klíč mi chybí
Vím, že sliby jsou ty chyby
Kdyby lidi neříkali „kdyby“
Kdyby v moři žili lidi a ne ryby

A tak ptám se „ kde jsi?“
Proč kočky venčí psy?
Hledat mám tě kdesi
V Moskvě, Paříži, či na vsi?

Zmizel si sám za oponou
Kdy na tebe si vzpomenou?
Kdy vrátíš se a zůstaneš?
Ty – mé svědomí, a nepřestaneš?

Pronásleduješ mě ve dne v noci
Máš mě v hrsti, máš mě v moci
Válčíš se mnou, prý jsme mloci
Necháváš mě samotného
Necháváš mě bez pomoci
……………
Autor jarokurucz, 22.06.2010
Přečteno 263x
Tipy 5
Poslední tipující: Monica., patrikus, Niky88
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta se mi moc moc líbila: ST
:-)

02.07.2010 12:11:00 | Monica.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí