svalovec

svalovec

Anotace: aneb srdeční nedostatečnost

Ve fitku měl pravidelnou docházku
a poctivě cvičil
K světu choval nelásku
a vše hezké zničil

ženy viděl jenom vilně
a všemu rozumněl
cítil se vždy silně
a milovat neuměl

svoje tělo u zrcadla hladil
a krví sytil každej sval
emoce už dávno ztratil
teď by se jen pral

lidi ten hmyzí roj
co nemaj pevnou vůli
obdivují jeho stroj
co roztrhá je v půli

zapomenul na svou duši
kterou srdce chrání
zapomenul co se sluší
když má druhý přání

ale zapomenout na krásu a líbání
to fakt hrůzu nahání
Autor Akyš, 22.06.2010
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí