Setkání s upírem

Setkání s upírem

Anotace: ...

V dáli stála postava
zahalená v černém
byla jsem tak zvědavá
zaváněla temnem.

Chtěla jsem blíže jít
postavu spatřit z blízka
její tvář odhalit
i když na nebi jen pár hvězdiček se blýská.

Postava jasnější již se zdála
přestože přes oči černé vlasy měla
přistoupit blíž com jsem se bála
ale já ještě blíž jít jsem chtěla.

Byl to muž, znát již bylo
srdce mi nervózně bilo
pleť měl mrtvolně bledou
až mě z toho ruce zebou.

Tajně se usmíval
a dlouhý tesák trochu vyčníval
byl to upír teď to vím
tak proč se již nebojím?

Udiveně na mě hleděl
na co myslím asi věděl
vycítil, že nemám strach
a hluboce nasával můj pach.

On chtěl dívku bázlivou
tak nechal mě jít
se vzpomínkou strašlivou
život svůj dál žít.
Autor malý ďáblík, 22.06.2010
Přečteno 601x
Tipy 12
Poslední tipující: Behemot, Snící čarodějka, E., 4LJFilip, 666 Idiot MCR, Any 4, Viktorie Zvalová, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je krutě kvalitní.Až z toho jde strach.

23.06.2010 10:06:00 | Viktorie Zvalová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí