Můj hábit tajmený

Můj hábit tajmený

Anotace: zase trochu temné romantiky :-)

Můj hábit tajemný
děsivě splývá s tmou
Měsíc se vaří
v tvé chladné krvi

Oltářní kameny
vzdychají pod tebou
a život ve tvé váři
dávno je mrtví

Klovám ti oči - já, v těle havrana
zůstanu s tebou až do rána
jen abych tě ušetřil pohledu pekla

Pevně tě zavinu, svým černým hávem
abych tě navždy skryl před mocným Hádem -
abys jak kapka, z nebe nestekla...
Autor Chašmodský, 22.06.2010
Přečteno 216x
Tipy 2
Poslední tipující: Fighting Dreamer
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí