Démoni

Démoni

Anotace: spatne myslenky...

už je to zas tady, slyším démony
jak se dovnitř dostali? kéž by přestali
vysílat ty jejich negativní tamtamy

zcela bez ostudy, našeptavají mi bludy,
chci jít za tebou,
přestávám však vědět kudy

ztrácím se v pozadí,
bojím se, že jednoho dne prorazí
mou obranou zeď
a z duhového světa, zbyde pouhá šeď

však bráním se a bojuji
pevnost buduji
a prapor lásky na nejvyšší věž vztyčuji

beru do rukou štít s tvoji tváří
a meč tvou duší ukovaný
má krev se mi z boje v žilách vaří
myslím na tvůj úsměv - je krásný

prosekávám se liniemi, celým stádem
ty co neprobodl meč, umírají hladem

už jim znova nedovolím
otrávit mou mysl jedem
už se jim to nikdy nepovede
jen ty si můj vysněný edén
Autor Dawe-Ag, 22.06.2010
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí