ten večer na Staré poště,

ten večer na Staré poště,

Anotace: jedno pozastavení na místech známých, kdy cizinec je prúvodcem...

Pár míst, která máme v sobě stále
Několik slov, jež prostě ovládáme
Kroky svých cest, vždy přesně známe
Povědomým krajem, již dávno nebloudíme

když....

Tvá místa jsou tajemná, Ty však je poznáváš
Mé myšlenky křtí chvíle kouzelná, jsi její Múzou
Nevnímám vzdálených cest prach, když vidíme ne-jen Řím
Neznámé pro nás otvírám, když v tichu číše zvedáme

nesměle...

Letním večerem nad městem létáme
Tvúj svět nám dary přináší, je štědrý fantazií dětí
Očima ústúm volnost, v této chvíli nastává
A přesto mnohé pro zvídavé, tu stále dostatku zbývá...

pod noční oblohou, svá přání polibky posvětíme...
Autor Valemart, 22.06.2010
Přečteno 228x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou místa, která vryjí se do srdce,
jsou jiná, jejichž slova znějí trpce,
však všechny jsou něčím výjimečná.

17.07.2010 08:25:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí