Setkání s Caligulou

Setkání s Caligulou

Démoni vstupují vystupují
lidé umírají
lidé přežívají
v katakombách města jsem potkal Caligulu
dali jsme si víno a pohovořili o životě
shodli jsme se na tom, že je každej
ztracenej
pak jsem vylezl do ranního světla
a dal se do pláče
Autor Otakar Ševčík, 22.06.2010
Přečteno 249x
Tipy 6
Poslední tipující: Markéta Hl., Psavec, isisleo, Skalsky Pavel, Linzerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..quis talia fando temperet a lacrimis..
..Vergilius..

22.06.2010 20:53:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí