Čas udělej si

Čas udělej si

Anotace: na pár piv

Čas udělej si na pár piv
a negativ a pozitiv
si v mojí temné komoře
vyvolej
jestli chceš

Víš, stálo mě to odvahu
dát naše pravdy na váhu
a bouřku poslat na moře
kde stejně už
nepluješ


Kde já jsem zůstal bez kruhu
vím – ty máš tu zásluhu –
že vodu šlapu ze všech sil
kterés´ mi
kdysi dal


A co když vprostřed soli sám
si najednou teď připadám
ty do člunu jsi nastoupil
a mě si na něj
nepozval

A tak jsem svolal v naději
že doženu tě snadněji
všechno co bylo pojítky
když stejným směrem
čas nám šel


Teď hledám už jen záchranu
ať ke břehu se dostanu.
A říkám ti to bez výtky
Asi vítr moc vál
tys neslyšel


Čas udělej si na pár piv
Asi to nejde jako dřív
Je náhle srdce necelé
Když člun odváží
přítele.
Autor Kewt, 22.06.2010
Přečteno 249x
Tipy 3
Poslední tipující: Sweet KiWi, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Nádherná ST :-)

23.06.2010 08:13:00 | Sweet KiWi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí