Krásné ztráty.

Krásné ztráty.

Anotace: Když už ztratit tak z vesela.

Krásné ztráty.

Něco ztratíš a něco najdeš,
na hubu mnohokráte ještě spadneš,
ruce si ušpiníš a šaty umažeš,
ale jednou,
jednou jim všem ukážeš!

Všechno zlé se ve zlém vrací,
ten kdo moc pije,
potom zvrací.
A když tak,
už raděj nic,
každá mince má rub a líc.

Dobro se splácí jenom dobrem,
nestavěj hráze,
nestaň se bobrem,
nech tomu už průchod volný,
krásný ztráty?
To je sporný.

A zlatý nálezy?
Jak by smet,
na hubu padneš,
na to vem jed.

Pravda?
Vždy jen dvojího druhu.
Alkohol?
Ten co dodá rychlou vzpruhu.
A cigaretka z balíčku?
Jen hřebík pro tvou rakvičku.
Autor Atilla, 22.06.2010
Přečteno 414x
Tipy 20
Poslední tipující: Boscai, Rezkaaa, umělec2, Gabrielle, Mates.21, Mbonita, 666 Idiot MCR, labuť, Psavec, Maro Deives, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

paráda :)

11.04.2012 20:26:23 | Boscai

Piš, byla by škoda kdyby ne

25.10.2010 20:54:00 | umělec2

Hm... ne vždy se dobro oplácí dobrem.

22.06.2010 18:34:00 | 666 Idiot MCR

Já už nemám kam ty hřebíky zatloukat.

22.06.2010 17:17:00 | Psavec

Parádní.Culík jen zírá.St.

22.06.2010 16:22:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí