Orchestr světa

Orchestr světa

Anotace: Pojednává o vnímaní okolí, vnímání Boha všede kolem nás a v nás.

Na orchestr podívám se rád.
Na orchestr světa, ve kterém nikdo neumí hrát.
Těžko bys pohledal dokonalého hudebníka
Klid s harmonií nejsou součástí mysli světa.
A přesto každý zní, dirigent se zpozdil
Dychtivci nečekají.
Jako malé děti zkouší notu za notou.
Jako divák se musím bavit a je to smutné i krásné bavení se.
Stačí jen vypustit jiskřičky oslav a nevšímat si.
špatně naladěných nástrojů.
Ale vsadím se
V prudkých zatáčkách duše nakonec doufáme.
Že nějaký ten dirigent přijde a my dostaneme
Kvalitní kulturní zážitek na celý život
Že na něj nezapomenu.
Pak si podáme ruce, půjdeme domů a usneme.
Ne, paní, asi nebudou vracet vstupné za zkaženou symfonii.
Nebylo to snad úplně k uzoufání ale přece jen.
Ten dirigent....
Autor Kéž bych byl kytička, 22.06.2010
Přečteno 244x
Tipy 7
Poslední tipující: Akura, 4LJFilip, Koza, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí