Tři krát očista

Tři krát očista

Anotace: ...

Slano v duši
Slano v ústech
Sůl se musí
Sůl je v půstech
Tak plač!...
Není zač...!



Vítr a vlna
jsem všeho plná
Oheň a voda
povrchnost, móda, shoda
Ostrovy, okovy
můj nebohý



Miluj mě, nebo zmiz,
tahle věta má říz.
A ty ses schoulil do ulity,
city ochladly, byly zbity.
Značka: pomoci
v lásce, bezmoci.
Autor Inge, 22.06.2010
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí