Chci povídat mrakům

Chci povídat mrakům

Anotace: nějak mě to zase chytlo...

Chci povídat mrakům
o zlých hlasech
chci povídat mrakům
o nečasech
chci povídat mrakům
i o kůži hada
chci povídat mrakům
jak moc je mám ráda
chci povídat mrakům
že vrba je tichá
chci povídat mrakům
že květina dýchá
chci povídat mrakům
o srdcové dámě
chci povídat mrakům
o svojí mámě
chci povídat mrakům
že znala jsem krále
chci povídat mrakům...

Leč ty plují dále...
Autor Duhová, 22.06.2010
Přečteno 194x
Tipy 3
Poslední tipující: kikiis, dream in emptiness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí