Bolesti

Bolesti

Anotace: první pomocí někdy může být víra, že bude líp

Když je ti zle příteli,
múzy tiché, květy vadnou
radosti a veselí
nechají mne strnulou a chladnou.

Večer vnesl bolest k tobě
pomoc těžko hledám ve tmě
vzpírám se teď marné zlobě
bezmoc krutě ruce setne.

Neznalosti tváři v tvář
hledím znovu, žlutě plane
žárlit na zdravé dá se snáz
náplasti duší jsou dnes zvané.

Víru odměří slza slaná
injekcí života proudí do žil
probudí nás nová rána
jed včerejší už jsi přežil.

Vítám tě zas o zlomek silnější...
Autor Reason, 23.06.2010
Přečteno 211x
Tipy 13
Poslední tipující: Luca Steavens, Niky88, zelená víla, Psavec, Květka Š., danav, labuť, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborná.... ta mě fakt zasáhla někde uvnitř mě :)

26.06.2010 16:46:00 | Luca Steavens

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí