Ztrácím se a nacházím

Ztrácím se a nacházím

Anotace: při poslechu Pink Floyd

Sbírka: 2010 Patetická potvora s kyselým úsměvem

Ztrácím se
a nacházím
v tento směšný okamžik

Ztrácím se
a nacházím
já bláhový romantik

Ztrácím se
a nacházím
v tuto ubohou chvíli

Ztrácím se
a nacházím
na startovní rovince - v opuštěném cíli

Ztrácím se
a nacházím

Lehce žiji
a za živa hniji
Autor Satha, 23.06.2010
Přečteno 297x
Tipy 11
Poslední tipující: CRASH, dream in emptiness, Niky88, Psavec, Rootness, CULIKATÁ, al-pacino, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí