Waltz..

Waltz..

Anotace: .. s bláznivou hviezdou

Chodím do tanečnej, nie tu na Zemi
hocikam inam
na Slnku, na Vege, ver či never mi
čo pospomínam

napríklad s Adarou tancujem salsu
s Bellatrix mambo
s Denebolou mám sny, čo ako sklá sú
učí sa waltz, bo

z toho je nešťastná - nosí vraj smolu
halí sa prachom
rotuje bláznivo rýchlo od bôľu
zmierajúc strachom

že spadne v súhvezdí Leva, mu z chvosta
ak ním raz mykne
s ňou sa chcem vznášať, je partnerka skvostná
.. k waltzu privykne
Autor Petbab, 23.06.2010
Přečteno 272x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Vjeršotepec, Psavec, sophia92, Mbonita, Niky88, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, Doradan, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hvězdný taneček.

23.06.2010 22:36:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí