Kdo jsem

Kdo jsem

Anotace: Ptalo se mě už dost lidí kdo vlastně jsem, tak se to pokusím aspoň nastínit. Snad pochopíte že nemám jen jednu tvář i když na venek to tak vypadá. Kdo doopravdy jsem vědí jen dva lidi které mám hrozně moc rád.

Kdo jsem?
Jsem bard básník či poeta,
sedmilhář a popleta.
Věčný snílek tichý rváč,
dobrodinec samotář.
Upír zloděj vlkodlak,
tulák kmet zákeřný vrah.
Tremp romantik a pesimista,
mág nekromant i exhorcista.
Osud kat i němá vrba,
žrout hubeňour had stará dobrá škola.
Mrtvolka Yetty kanibal
a bůh v co vše jsem ještě neříkal.
Tak to bych měl být v kostce já.
Trochu krkolomný výčet jak se zdá.
Zato vše co říkám přesně sedí.
Ptát můžete se těch dvou lidí.
Jen ti mne znají dokonale.
On a ona duše milované.
Autor Eru Alonnar, 23.06.2010
Přečteno 307x
Tipy 9
Poslední tipující: Charibeja, deleite, Rootness, Psavec, Niky88, CULIKATÁ, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vším čím jsem, jsem rád. Dobrá báseňka.

27.06.2010 12:00:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí