Koho?

Koho?

Anotace: ....

Tak koho?
Vůně dávno ztracená tě láká
- závislost více než velká.

A co pokerový hráč?
Ten vlastní trumfy mnohé,
co vítr z plachet dávnu berou.
Pocity na povrch se derou,
jenž možná nikdy více nechci znát.

Dva, jeden, žádný.
Kdo rozsoudí ten proces řádný?
Dotyky, vůně, vtip
- s kterým je mi líp?

A přeci milenec žádný.
Silná, volná, svobodná
- jako vlna v moři,
co do snů Vám se boří.
Autor K.lara, 23.06.2010
Přečteno 258x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, Kačka Ranglová, Mbonita, Danah, CULIKATÁ, mida, Niky88, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí