Jen

Jen

Anotace: ASas

Uvolnit se od závazků
a vysrat se na přetvářku
nemít žádný naděje
neřešiti co se děje
prolítávat jenon děním
neoplývat žádným měním
návštěvníkem býti jen
prožívat si vlastní sen
Autor ostuda lidstva, 23.06.2010
Přečteno 254x
Tipy 4
Poslední tipující: Iv, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí