Černé brýle

Černé brýle

Anotace: ......

ČERNÉ BRÝLE

Na očích mám brýle sluneční – černé,
vidím přes ně méně světla, vidím temně.

Co je mi po tom, že již slunce nesvítí,
je den a já kráčím ulicí.

Procházejí davy lidí,
mé oči však nikdo z nich neuvidí.

Oči jsou brána do duše,
a má duše zraněná jako šípem od kuše.

Chci se skrýt v temnotě,
dusím se ve své prázdnotě.

Až se večer slunce schová za mraky a nastane stmívání,
pro mě to bude znamenat pravý opak – svítání.

Své oči odkryji,
temnou září hvězd a noci pohled svůj zaliji.
Autor Samanta, 23.06.2010
Přečteno 289x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už víš že svět není jen bilá
ale i černá,a ne všichni to chtějí vědět

24.06.2010 19:06:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí