vzdávám to...

vzdávám to...

Anotace: vzdám se tvých křídel...

A pak to vzdám,
ty jen mávneš svými křídly,
jako vždy, když
se svým snům jen oddám.

Odletíš v dál,
uletíš kilometr a snad i míli
a pak blíž,
jsi konečně blíž,
a oddáváš se svému cíli.

A pak to vzdám,
ztrácím se v chomáčku peří,
které na věčnost nevěří,
z tvých bílích křídel volnosti...
Autor Kutty, 24.06.2010
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Mraveneček, René Vulkán
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí