VEĎ MĚ...

VEĎ MĚ...

Veď mě lásko, ukaž směr,
veď mě cestou z černých děr,
veď mě z chladné prázdnoty,
veď duši ven z nicoty.

Veď ve své ruce mojí večerem,
veď mé srdce s každým úderem,
veď myšlenky mé první ranní,
veď svým slovem při snídani.

Veď mě výškou i hlubinami,
veď mě pamětí,vzpomínkami,
veď mě v líbezné radosti,
veď i v trýznivé bolesti.

Veď mě můj drahý životem,
veď hlučně či šepotem,
veď mě,já půjdu kam půjdeš,
veď mě,jen ty tohle můžeš.
Autor Vanilková Ninja, 24.06.2010
Přečteno 314x
Tipy 19
Poslední tipující: Divoženka1, Pevya, Koza, Xebeche, Kokonut, Psavec, Květka Š., CULIKATÁ, Mbonita, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! Panečku, ta je!

30.06.2010 16:51:00 | Pevya

Nech svou duši dlouho vést,
budeš jako růže kvést.

28.06.2010 10:38:00 | Xebeche

Nemám slov, je prostě dokonalá...

27.06.2010 20:27:00 | Kokonut

Ruku v ruce spolu jděte
se svou láskou v dnešním světě:)

24.06.2010 09:16:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí