Ptáček uletěl

Ptáček uletěl

Anotace: Je dobré mít srdce, které tepe.

Země vzdálená snad tisíce mil
Duše raněná, staré křivdy jsem snad už smyl
Tak jako ptáček bez nebe.
Tak nemůžu být já bez tebe.
Má láska jediná.
Jak těžce se na ní vzpomíná.

Ta holka měla fakt styl
Duše raněná, v dálce snad už vidím cíl
Tak jako ptáček bez nebe.
Tak jako já bez tebe
Mé srdce raněné.
Dny tak černě zbarvené

Tolik let jsem sám sobě lhal.
Nechtěl jsem myslet na to, že už je pryč.
Nechtěl jsem si přiznat, že jsem to vzdal.

Proč jen musíš jít?
Neříkej sbohem.
Já nechci bez tebe žít.
Cítím lásku nad hrobem.

Láska raněná jediný dopis mi zbyl
Ach, ptáčka bez křídel šedý stín skryl.
Ptáček bez křídel.
Žárlivost můj nepřítel.
Poslední minuta, na oprátce rychle ubíhá čas.
Poslední vzpomínka, chci abys tu byla zas...
Autor zeppelin85, 24.06.2010
Přečteno 279x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Bordža, carodejka, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, al-pacino, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Mraveneček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už je mi to jasné....já myslela, že jsi chlap..., dle profilu vidím, že ženská. Ale Tvé veršování se mi líbí.

04.02.2022 13:22:21 | Bordža

....Tak oni chlapi dokážou být kvůli lásce taky smutní...., nějak tomu nevěřím - tedy tomu, že chlapi si lásku berou k srdci. Jinak báseň - za mně dobrý, dávám tip.

04.02.2022 13:20:06 | Bordža

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí