Strejda

Strejda

Anotace: strejda

Tak jako plachty řídí moře.
Řídíme osudově naše oře.
Dny, noci,
bez pomomoci.

Však jeden,
je co dře v den,
a v noci jen,
neustále,
vyrábí sándále.

Boty osudu,
ať neupadnem,
na hubu.

Kolik ještě rozdá,
bot s láskou ušitých,
Je to velká hvězda,
v očích mích.

Děkuju mu za to,
že mu stojím za to.
Autor Richie12, 24.06.2010
Přečteno 421x
Tipy 2
Poslední tipující: rezina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za báseň tip,
však za pár chyb:
---

24.06.2010 05:43:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí