Naděje a sen.

Naděje a sen.

Anotace: Každý máme své sny které by jsme chtěly splnit,je jich mnoho. Lidé na vozíčku mají jen ten jeden a v srdci naději.

Každé ráno se probouzet v naději,
že dnes ne,ještě jeden den.
Mít tu moc a vstát raději,chodit zas ne byl to sen.
Sen žebráka jež stokrát chtěl život vzdát,
mám brečet,zuby skřípat chtěl bych už jen spát.

Mé druhé já se rve v nerovném boji a častuje pohlavky
duši, která ač šrámy v srdci nese
vždy hlavu zvedne,nedbaje že sama údů nemá.
Autor Medvídek@.., 24.06.2010
Přečteno 277x
Tipy 13
Poslední tipující: Luca Steavens, Psavec, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Mbonita, Kett, ta.cupka.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevzdávej se nikdy ne!
s Tebou vstává naděje,
chmury košům ty bezděje..
věř si,prosím..ST

24.06.2010 04:00:00 | ta.cupka.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí