Nic

Nic

Anotace: Nevim co bych k tomu mohla říci.

Je zima,
rádio hraje,
okno je zavřené,
skrz něj zírám do kraje.

Zachmuřené slunce,
zahalené do mraků,
vítr nemá konce,
a chystá se k soumraku.

Obloha je bílo/modro/šerá,
špinavá záclona
je temná
a oči hledí do šera.

Minulost si vzpomíná,
listy na stromech se chvějí,
já si piju čaj
a jiný čas si přeji.

Víc Temnoty nebo víc Světla,
né to něco mezi,
tohleto je Nicota
a zrak můj okno střeží.

Utahané odpoledne,
utahaný celý den,
kraj přede mnou v dáli bledne
a není to sen.

Nijaká nálada,
nijaký nic,
nijaký mráz
a nijaký hic.

V dáli je černý les,
temný a ponurý,
a když tady pojde pes,
pojde nula od nuly.

Ta nálada pomine,
namaluji zátiší,
kde mi slunce nezhyne
a vítr se utiší…

5.9.2009
Autor Grizzzelda, 24.06.2010
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: James Libustka, Uršula Helmutová, al-pacino, ta.cupka.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí