Nic II.

Nic II.

Anotace: druhý nic

Venku teplo,uvnitř zima,
Ale co venku,
Když jsem líná?!

Tady temno,venku krásně,
Ale k čemu to je,
Když pročítám svý básně?!

Na ulici veselí,na pokoji nicota,
Ale mě to nevadí,
Přečtu si Dona Quichota.

Mám radši samotu než ubzučené spolužáky
Jsem tu samotná a vůbec mi nevadí,
Že nemám s kým si pouštět draky.
Autor Grizzzelda, 24.06.2010
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí