Hvězda

Hvězda

Anotace: Já nevím, co em mám psát!!

Hvězdičko na noční obloze,
sviť krásně, skutečně,
hvězdičko na nočním nebi, sviť tak, aby
se dalo snít.

Hvězdičko na noční obloze,
sviť krásně, skutečně,
hvězdičko na nočním nebi,
sviť tak, abych
mohla žít.

A hvězdička svítí nahoře,
bliká a hoře,
svítit nepřestává.

Teď se dívám nebi vstříc,
vidím však modrou oblohu - a nic víc.
Poznávám, že je jasný, krásný den,
a myšlenka na hvězdu, to byl jenom mlhavý sen.
Autor fia.linka, 24.06.2010
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí