Na co se těšíme...

Na co se těšíme...

Anotace: No... jsou prázdniny věc...?

Už se všichni těšíme,
až skončíme se školou,
na prázdniny myslíme,
na klid i s pohodou.

Už ani nevím,
jaké to je -
- týdny písemky nepsat!
Prázdninami svítá naděje.

Už pomalu zapomínám,
jak se vstává v jedenáct,
to vám ale povím,
že radši vstanu ve dvanáct.

Ach, prázdniny, prázdniny,
přijďte k nám konečně,
Ach, ať už je červenec,
těšíme se hodně, skutečně!
Autor fia.linka, 24.06.2010
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí