NEPŘEČTENÉ MYŠLENKY

NEPŘEČTENÉ MYŠLENKY

Anotace: nepřečtené.....

Nedám gól do vlastní branky
dám si jen vlastní
přečtu si zítra z vlastní stránky
jen nálady co odezní

Po slunci chci platit daně
ono však řekne nemám na ně
pak ale budu potají
hledat sny co ze mně padají

A ve věčném tichu,doteku a slz
můžou se řádky otočit
tajemné ticho,z hrůz
stačí se to naučit

v tom krátkém okamžiku
tiskacími písmenky
bez křiku
nepřečtené myšlenky
NEPŘEČTENÉ MYŠLENKY.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 24.06.2010
Přečteno 250x
Tipy 26
Poslední tipující: divoska_jaja, Holis, hašlerka, al-pacino, PIPSQUEAK, Zasr. romantik, s.e.n, Mbonita, Psavec, Sweet KiWi, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé básně zaujmou
řekla bych,že si je užívám.

24.06.2010 20:13:00 | s.e.n

přidávám i komentář..líbí se mi některé obrazy,jsou nápadité a neotřelé.

24.06.2010 19:43:00 | Mbonita

To je dobré..ST..

24.06.2010 18:33:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí