Kolotoč

Kolotoč

Anotace: Tak stále toč...

Kolotoč přání
se vzpomínkou z dětství,
vyrušenou jekotem dětí.
Dojde ti v okamžiku jediném,
kolik času tak stále letí.

Kolik okamžiků uběhlo
od chvíle, kdy nebyly vrásky.
Vzpomínky,
jak melancholické byly všechny ty
zážitky první lásky.

Najednou s realitou
dětský kolotoč
se ztrácí.
Nahrazen pouhou vzpomínkou,
co se stále vrací.

Tak stále toč
ten kolotoč
svého života.
Jen poslouchej.
Nemysli,
jak život dále utíká.

Tak stále toč
ten kolotoč.
Kolotoč života.
Autor Philosophic Theory, 24.06.2010
Přečteno 253x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Fungal, Rootness, Samantha Graham, Monica., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí