Lesk melancholie..třpytí se krásou

Lesk melancholie..třpytí se krásou

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=_7OQSl4FdJE

A tak to vždy bylo..ty návraty,
ty chvíle pocitů oněmělých..
Vrcholné obraty..
Jak jednoduše sníš
o nich..o hvězdách, o teplu
zvlášťních slov,
co hřejí u srdce,
mnohým jejich hloubka ukrytá je
Slzy, co vidím jen já..
uvnitř Tvá láska zraje
Život pro někoho, kdo pláče..tiše
Vesele si hraje
Do barev život obléká
Cesty ráje v tónech klavíru oděny
až tam..kde létá láska volně
Jen tak..život sebrat ze země zpět
Cítit ten let..orla v oblacích
Nenuceně..
vidět krásu bez pohledu ven
Slaměnný klobouk v ohni
Nalezený klíč..uvnitř
Uzavřená kapitola dnů včerejších,
co již jsou pryč..
Ovládlé slzy..a najednou

Ledy tají..
Pak..

Třpytí se nový den
bez pout pravidel
Jen..kapka, dvě..
na které nedá se zapomenout
Lásku vdechnout..
plout..tichem
A kroky stále jdou..i tmou..

..pokleknout..
pro svítání dvou
Autor Agniezka, 24.06.2010
Přečteno 282x
Tipy 26
Poslední tipující: jedam, Kapka, Čoki, zelená víla, carodejka, Holis, hašlerka, j.c., Psavec, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká.))

28.06.2010 01:06:00 | carodejka

..let orlav oblacích...
přilákají jej tóny klavíru..?
***
Jiří senior

25.06.2010 20:07:00 | j.c.

Moc hezká.

24.06.2010 21:42:00 | CULIKATÁ

Moc hezká.

24.06.2010 21:42:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí