Básník

Básník

Anotace: 24.6.2010

Mladý kluk co básně rád psal,
snad už žádnou nenapsal.
Proč tak náhle vždyť psal rád,
snad se toho nechtěl vzdát.
Potkala jsem ho hlavu měl v dlaních,
a slzy na nich.
Pohlédne na mě,dívám se mu do očí,
a teď náhle se zas rozbrečí.
Co se děje nevím,
zeptat se bojím.
Tu on najednou sedne si,
a svou propisku vezme si.
Napíše báseň krásnou až srdce bolí,
snad někdo jeho rány zhojí.
Co najednou ,že začal psát
asi se toho nechtěl vážně vzdát.
Nechápu že tak najednou,
že zrovna když je semnou.
On řekl mi ta báseň je tvá,
kvůli tobě se rozepsala propiska má.
Autor Týnka, 24.06.2010
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: Dindane, Haminka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí