Znuděná...

Znuděná...

Anotace: ...nemocničním poleháváním, a všedností dnů v ní.

Bělost nemocničního prádla,
zápach léků linoucí se po chodbách.
Nelíbí se mi ta rána,
které trávím v těhle útrobách.

Náplastmi oblepená,
od věčných odběrů.
Krve mi už vysáli,
a žlutou látku do mě vlívají.

Když říkám Au !!!....
Nikdo mě neposlouchá ... už chci pryč
daleko od těhle zdí ...

Výhled už mě nudí,
Brno je tak ponuré.
Jen Špilberk snad a Petrov též,
v noci kouzelně osvětleny jsou.

Jinak jen hluk a řev je slyšet tu,
snažím se jen to dobré vidět.
Ale někdy to prostě nejde.

Jěště víkend budu tu a pak konečně domů....!!!
Autor lonelymaiden, 25.06.2010
Přečteno 225x
Tipy 6
Poslední tipující: Monica., al-pacino, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, vzpomínám na časy, když jsem byla v nemocnici.
Každej den injekce, pak odběr krve... nemohla jsem se dočkat, až budu doma.
:-)

01.07.2010 14:11:00 | Monica.

Smutné,ale hlavně,že už brzy půjdeš domů.Hurá!

25.06.2010 09:16:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí