Polibek s Němou Jotou

Polibek s Němou Jotou

Anotace: člověk, který se nikdy nepolíbil nikdy nepochopí....

Sbírka: Jota, Jota bota, bolest krutá

Dnes můžete mne políbit,
tak Vás zdvořile prosím,
když už se se rty nosím,
nebudu se na Vás zlobit.

Polibek s Jotou němou,
být lvem a také jámou,
být Janem a líbat
se se smrtí.

Však nikdy... nikdy,
polibek její nesmrdí.

Někdy smutek vysaje,
někdy vášeň zaseje,
vždy však červeň
rtěnky- sladkou třešen,
na rtu zmaluje.

Ach líbej, líbej,
a ty zpívej!
Autor L. Šebestián Borský, 25.06.2010
Přečteno 248x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, pamp_elka, její alter ego, Bíša, Miroslav Možný, 4LJFilip, carodejka, BARBYE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké.

Někdy smutek vysaje,
někdy vášeň zaseje,
vždy však červeň
rtěnky- sladkou třešen,
na rtu zmaluje.

Ach líbej, líbej,
a ty zpívej!

26.06.2010 14:30:00 | carodejka

Líbí, hezká :)

25.06.2010 10:32:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí