Proč?

Proč?

Anotace: napsané tak, jak to cítím..............

Proč nás a mámu táta bil
byly jsme pro něj snadnej cíl.
Proč nějakejm dětem než jdou spát
čte táta pohádky strašně rád.

To nám těm dětem během let
zhasne před očima celej svět.
A skoro všechno zlý se zdá
a všechno stejný připadá.

Kdybych se nebála mu říct
nikdy s nás neměl rád.
Ani sestru o nic víc
uvědomil by si tohle snad?

A teď jen smutný vzpomínky
putujou mojí hlavou
a jako těžký kamínky
na srdci zůstanou.

Chtěla sem se s tebou smát.
Chtěla bych abys mě měl rád.
Ne! Pořád samý přetvářky.
Mezi náma pořád ty stejný překážky.
Autor T.e.r.i, 25.06.2010
Přečteno 349x
Tipy 14
Poslední tipující: makekazena, B.a.r.b.a.r, Gabrielle, Psavec, Surya, rezina, CULIKATÁ, Kirsten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-( jsem s tebou... :-*

15.09.2010 00:18:00 | B.a.r.b.a.r

Raději jen St. bez komentu.

25.06.2010 12:05:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí