Muka

Muka

Anotace: Báseň popis nepotřebuje.

Dívám se do hrdla vrahu
cítím moc kterou nade mnou má
vidím však jen pohý sen
teď nemohu řici nic pouze to
že vše má svůj smysl svůj řád

dívám se je to jak v mlze
anděl který je zničen šílenstvím
žiju naplno plnými doušky alkoholu
je to jak droga chtivost která neumírá
jsem lapen v síti lží

dívám se hledám únik
není úniku
Autor Luke Solden, 25.06.2010
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí