ráno

ráno

Anotace: .

obrys konárov
nosených na brehoch
mieša bahno
s tupým zvukom drôtov
zakliesnené
vo vnútri
uzimených rán
a to drevo
mení

až z očí

kotúľajú sa
piliny
Autor k, 25.06.2010
Přečteno 232x
Tipy 1
Poslední tipující: Monica.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí