Dva bratři jménem Kain

Dva bratři jménem Kain

Pravidelně se mi střídají v hlavě
dva bratři
oba dva jsou Kain
chvíli si mě bere šílenství, chvíli normalita
nemám rád ani jednoho, ale zvu je k sobě
domů
ten mě natahuje na skřipec, ten zahaluje
do mlhy to dobré ve mně
vzít klacek a hnát je přes pole až
do bažin, ty rarachy
ale neumím být sám
jsou tu stále se mnou
Autor Otakar Ševčík, 25.06.2010
Přečteno 219x
Tipy 1
Poslední tipující: Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí