Někdo dřív, někdo později

Někdo dřív, někdo později

Jediný zvuk, který tu je, je klapnutí
konvice na kávu
jinak je to tu vše prázdné a tragikomické
není s čím se rvát
vlak jede vzorně po trase do deziluze
někdo dřív, někdo později
figurky jsou na šachovnici rozestavěné
už léta
není, kdo by hrál
země bez smíchu
musím jít
Autor Otakar Ševčík, 25.06.2010
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: Markéta Hl., radexk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí