Ve smrti...

Ve smrti...

Anotace: ...každý sám

Víko mé rakve je skoro přibité,
neb lidské tělo má ležet zakryté.
Není člověka, jenž truchlil by v ten den,
nikdo netuší, však po smrti nezdá se žádný sen.

Neklidné ticho žene se nocí,
a lidé netuší, že nakonec -
po cestě půjdou bosí.

Skončí sami v rakvi dřevěné,
nemohou křiče a jejich oči -
zůstanou skleněné.

Však bude to pouze začátek -
daleké cesty.
A za lidmi dál půjdou -
jejich smrtelné resty.
Autor Mania Dardeville, 25.06.2010
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: Rootness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí