Z kůže jsi mě vysvlékla

Z kůže jsi mě vysvlékla

Anotace: tak nějak se cítí předložka :-D

Z kůže jsi mne vysvlékla -
je ze mě předložka
Odřízlas šlachy i kůži -
jak byla by to předkožka

U krbu ležíváš
s mokrým rozkrokem
Stáváš se plamených
tužeb otrokem

Váliš se na mé
stáhnuté kůži
i přes tohle vše
mé póry touží

jen po tvých rtech
a tvojí sliznici -
tak toužebně sladké
vlhké a žíznící

Pak na můj hřbet
přibitý k podlaze
přisedl nějaký chlap
a po krátké rozvaze

vzal si tě celou
před zrakem mým...
Před ohněm v krbu
a Měsícem tajemným

Krb vyhasnul -
až pak bylo po všem!
Naprosto bezmocný
vrhnul jsem hnusem

a pak ses stulila
zas na má záda
a s úšklebkem šeptalas
že máš mě ráda...
Autor Chašmodský, 25.06.2010
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Fighting Dreamer, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí