Navždy a nikdy

Navždy a nikdy

Anotace: kdo z nás býval jiný?

Býval jsem dokonalý,
dříve, než spatřil jsem,
tvoji lásku bez milování,
tvé milování bez lásky.
Býval jsem téměř dokonalý,
dříve, než zjistil jsem,
jak ze sklenic tvořit sklo,
ze skla tvořit prázdné sklenice.
Býval jsem skoro dokonalý,
před pokusy než zjistil jsem,
jak do sklenic vlévat svoji krev,
a před tvým srdcem je nechávat.

Býval jsem dokonalý,
než poprvé jsem tě zahlédl,
býval jsem dokonalý,
než zůstala jsi v srdci mém.
Autor Láďa, 25.06.2010
Přečteno 223x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Psavec, carodejka, Květka Š., ilona, labuť, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké.

26.06.2010 21:02:00 | carodejka

Tohle má pro mě nevšední kouzlo:-))

26.06.2010 11:00:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí