Q-rulant

Q-rulant

Anotace: po delší odmlce

Přikován do demokratických řetězů
náležím místokráli.
Mám vlastní ID kód jak titul vítězů,
co nikdy nevyhráli.

Volím jen, zda chci být hluchý nebo slepý,
o zbytku rozhodnou jiní.
Že budu pěstovat řepku místo řepy,
kolik tu má být sviní.

V privátním nádraží výhybku otočí,
pošlou vlak na slepou kolej.
Ač jsem již bez vlasů, bez vousů, obočí,
přesto mne stále holej.

Sociální inženýři něco kují
s arogancí jim vlastní.
Bezchybnou společnost naimplementují,
čímž nahradí mou vlast ní.
Autor tichy.drak, 26.06.2010
Přečteno 329x
Tipy 8
Poslední tipující: carodejka, Mbonita, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, výstižné.

26.06.2010 22:37:00 | carodejka

Dobrý!

26.06.2010 08:44:00 | labuť

To ano-parádní:)

26.06.2010 08:36:00 | CULIKATÁ

Jak výstižné!:-)

26.06.2010 07:52:00 | Isabella Monvoisin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí