Dodání odvahy a fanatismu před cestou na smrt

Dodání odvahy a fanatismu před cestou na smrt

Anotace: výplod prázdninové nudy

I.

Ave Petra, musa mea!
Má pánev jest kůň houpací
kyčle jsou oblouk
v pánvi je rectum:
jak had se po ránu svíjím
vzpínám se na posteli
erekcí otráven
znechucen do morku
je mi třeba potvorky
na niž by to vše svalit bylo lze
bytost odpovědnou
bytost-příčinu

Troufalostí veršů mých mi srdce buší
ano pranýřování tuší
v předtuše slasti sladké chvěji se
k opakování spěji

Opakovaně spím
s Petrou
chloubou Alexandrie
chlubím se jí

Ó partnerství! Požehnané svazky!
Nenávidím ženy, nenávidím lásku
jsou-li jsoucna dosti zjevně ženami
jdu k nim s bičem, a s důtkami
jejich ošklivost - ošklivost - není těžké odhalit
stačí na ně jazyk vyplazit
a jsou opicemi
a jsou opicemi
nejsou matkami, milenkami ani bohyněmi,
kyčle jsou oblouk, v pánvi je rectum;
jsem nervózní ze schůzky, která nenastane
a z pranýřování, jež nastane

II.

(Nedbalý nářek)

Má ubohá mysl roztříštěná
nic nemá,
je to zřícený hrad,
mísa ve dví

Jme se slova idea
dobra:
princezna Lea
je dobrá

Mísa se chví
chví se ruce
jež nesvedou uchopit
a mísu rozbily

Jsem stařec zpustlý
sem dovedl mě soucit se slabými
křesťanský jed mě otrávil
v srdci nemám žádnou lásku
a žádný vzdor
Autor ludmil, 26.06.2010
Přečteno 385x
Tipy 4
Poslední tipující: Já Esther Ruth, 11477
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí